Facebook      


  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Test and Tune problem

#1
When I try to test and tune I get an error "you sumbitted and invalid value"

Any help??
Reply

#2
yea man, clickeh teh link and report it

but try buying a new car that also may help
Reply

#3
SHA Wrote:yea man, clickeh teh link and report it

but try buying a new car that also may help

waste of time oh well :roll:
Reply

#4
happened wit me when this session started so i just bout a new civic and it worked fine simple 8)
[Image: untitled1copy4nr.jpg]
VeeDuBBeR
Reply

#5
All I did was sell my s2000 and i bought another one, and it worked for me... whatever.
Reply

#6
you all know this should be here its bug and should be reported
Reply

#7
Maybe you inserted a value not allowed. On the right of the box where you insert the value, the number you enter has to be within that range.
You gotta love it
Reply

#8
on the bugged cars it does it on the first run BEFORE you can put a value in, so it is a bug. Worth a shot though Smile
Reply

#9
to fix it ya ahve to get in another car test 'n tune and then get back in the other car go back twice then make a run Smile it does this because it wouldnt let ya use 0
Reply


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  syno tune Smiddy 11 5,067 06-17-2008, 08:17 PM
Last Post: TheJMan
  Test pipe racerr 4 3,180 05-04-2008, 01:49 PM
Last Post: Benton08
  911 gt3 tune xkuza 1 1,366 10-30-2007, 07:26 AM
Last Post: modogg85
  Test And Tune PERCENTAGE Zantyr 9 2,566 07-12-2007, 09:03 PM
Last Post: Zantyr
  Dyno Tune M_O_B_B_S_T_E_R 3 1,892 03-08-2006, 06:32 PM
Last Post: PANDAhumpnMONKEY
  When is Test & Tune gonna be fixed???????? OneHotBitch 12 3,265 12-28-2005, 07:06 AM
Last Post: mSzura

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  


Users browsing this thread:
1 Guest(s)


  © 2015 Kaos Logic